=

Produkt vhodný na

Detskú imunitu, obdobie vírusov a črevné problémy

=

Až 15 účinných zložiek

3 druhy vlákniny, vitamín c, betaglukány, extrakt z kvasníc s nukleotidmi

=

Počet dávok a užívanie

30 denných dávok,
1x zarovnaná odmerka do 100 ml vody

=

Prírodná aróma

Jahoda (98g)

Domov / Obchod / Queen / Sopelkoman

SOPELKOMAN komplexní dávka vitamínů pro děti

(Hodnocení: 6)
R

Produkt vhodný na

Detskú imunitu, obdobie vírusov a črevné problémy

R

Až 15 účinných zložiek

3 druhy vlákniny, vitamín c, betaglukány, extrakt z kvasníc s nukleotidmi

=

Počet dávok a užívanie

30 denných dávok,
1x zarovnaná odmerka do 100 ml vody

=

Prírodná aróma

Jahoda (98g)

Už pozítří u Vás, pokud objednáte v pracovní dny do 13:00 hod.

Zaplatit můžete na dobírku nebo online

  • Online platby kartou, online bankovním převodem nebo Google pay a Apple pay
R

Posíláme přes GLS nebo Zásilkovnu

  • Poštovné do ČR a SR zcela ZDARMA
  • Více informací o dodání do ostatních zemí najdete ZDE

Domov / Obchod / Queen / Sopelkoman

SOPELKOMAN komplexní dávka vitamínů pro děti

(Hodnocení: 6)

První výživový doplněk pro děti s obsahem až 15-ti prémiových složek.

Maminky, určitě i Vy znáte ten pocit bezmoci, když je Vaše děťátko nemocné a Vy nevíte, jak byste mu mohli pomoci. Teplota, kašel, soplíky, pláč, následné vynechání docházky ve školce či škole, to vše znepříjemňuje fungování nejen dětí, ale i nás rodičů. A tak jsme spolu s Jasminou a odborníky z mojjkolagen spojili síly a několik měsíců pracovali na špičkovém doplňku výživy, který by uměl řešit právě tyto problémy. A zde je výsledek. Seznamte se s naším společným „dítětem“ SOPELKOMANem. S novým dětským hrdinou Vašeho dítěte. Bude ho milovat! Proč? Protože se SOPELKOMANem se už nemusí bát špatných bakterií a virů. Obsahuje vitamíny, vlákninu či nukleotidy, které jsou vhodné zejména v období podzimu a zimy, kdy nápor na obranyschopnost bývá největší. A víte, co je nejlepší, drahé maminky? Má vynikající jahodovou chuť, čemuž se potěší nejeden dětský jazýček. SOPELKOMAN – první dětský výživový doplněk s obsahem až 15-ti prémiových složek.

1079 

Česká koruna (Kč) | EUR

Skladem

Koupí získáte 44 bodov! Více o sbírání bodů se dočtete zde.

Zaplatit můžete na dobírku nebo online

  • Online platby kartou, online bankovním převodem nebo Google pay a Apple pay

Už pozítří u Vás, pokud objednáte v pracovní dny do 13:00 hod.

R

Posíláme přes GLS nebo Zásilkovnu

  • Poštovné do ČR a SR zcela ZDARMA
  • Více informací o dodání do ostatních zemí najdete ZDE

Popis

Klíčové složky

Věděli jste, že až 80% imunitních buněk se nachází ve střevech? Při řešení jakéhokoli problému na světě je klíčové zaměřit se nejprve na ně. Je třeba je vyživit tak, aby vytvořily co nejlepší prostředí pro imunitu. Ta je pro naše dětičky velmi důležitá. Chrání je před nebezpečnými viry, které na ně číhají na každém rohu. Aby byl účinek co nejviditelnější, odborníci zkombinovali až tři typy vláknin, které představují potravu pro bakterie ve střevech:

Akáciová vláknina

Jedná se o jedinou vlákninu, která se dokáže udržet v celé délce střeva. Na rozdíl od jiných vláknin se ve střevě postupně uvolňuje po dobu 24-48 hodin. Ostatní typy vláknin se udrží pouze v první třetině tenkého střeva a uvolňují se 2-6 hodin. Více se o akáciové vláknině dozvíte ZDE.

Vláknina z clusterové fazole a vláknina ze Modřínu západního

Aby byla střevní mikroflóra Vašeho děťátka v rovnováze, zkombinovali jsme akáciovou vlákninu s dalšími dvěma typy vláknin, které podporují správný metabolismus tuků a cukrů. Právě tyto druhy vláknin mohou pomoci Vašemu děťátku s častými dětskými zácpami.

Kombinace přírodních látek pro silnou imunitu

Extrakt z plodů Camu Camu

Tato superpotravina nemohla v našem dětském produktu chybět. Díky vysokým hladinám vitamínu C a silným antioxidačním účinkům je vhodný pro děti a to zejména v období zvýšeného počtu virů.

Extrakt z citroníku pravého s bioflavonoidy

V SOPELKOMANovi jsme jej použili právě proto, že bioflavonoidy podporují vstřebávání vitamínu C do těla Vašeho děťátka.

Beta 1,3/1,6 Glukan z kvasnic

Tuto složku mi odborníci poradili přidat i do mého IMMUNITY kolagenu. Když jsem se dozvěděla, co všechno v našem těle dělá, hned jsem o tom volala Jasmine. Obě jsme se shodli na tom, že bez této složky se nemůže obejít ani naše společné dítě SOPELKOMAN. Hraje důležitou roli při obraně před hostiteli (bakteriemi, infekcemi, atd.) v těle. Tato složka dokáže rozpoznat náš vrozený imunitní systém a na hostitele reagovat imunitní odpovědí. Betaglukany jsou hnací motory imunitních buněk. Na buňkách imunitního systému existují specifické receptory pro glukan zvané CR3. Ve chvíli, kdy se na receptor CR3 naváže betaglukan s dalšími složkami z organismu, dojde k bouřlivé aktivaci imunitní buňky, která ničí vše tělu cizorodé a nepatřičné.

Extrakt z kvasnic s nukleotidy

Nukleotidy s betaglukanem představují kombinaci přírodních látek, které jsou získány z kvasnic. Jejich hlavním úkolem je podpora zdraví střev jako největšího imunitního orgánu a tím i imunitního systému dítěte. Nukleotidy jsou sloučeniny všech živých organismů a mají rozhodující roli v mnoha biologických procesech v těle. Tato složka dokáže rozpoznat vrozený imunitní systém dítěte a ochránit jej.

Další účinné složky

Niacin, vitamin B2

Niacin spolu s vitamínem B2 mají v těle velmi důležitou roli. Přispívají k zachování zdravých sliznic. Sliznice jsou přitom důležitou součástí imunitního systému organismu. V každé chvíli hrozí vašemu dítěti průnik milionů bakterií a virů přes sliznici trávicích a dýchacích orgánů. Sliznice chrání všechny vstupy do těla a zabraňují virům a bakteriím dostat se do organismu. Sliznice máme v ústech, v dýchacích cestách či v trávicím traktu.

Kyselina pantotenová, vitamín B1 a vitamín B6

Tato složka přispívá ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie, která dětičkám chybí v případě, že jsou nemocné.

Kyselina listová

To, že tento vitamín Vašemu děťátku chybí si na něm můžete všimnout. Projeví se to únavou, opakovanými záněty v ústní dutině, špatnými výsledky červených krvinek. Do SOPELKOMANa jsme je namíchali v doporučené denní dávce pro dětičky.

Zinek a selen

Obě složky přispívají ke správnému fungování imunitního systému.

Co oslabuje imunitu?

Množstvo účinných látok 1 dávka 3,27 g *RVH%
Vláknina 2750 mg 27%
z toho Akáciová vláknina 2000 mg  
z toho vláknina z klastrovej fazule 700 mg  
z toho vláknina zo Smrekovca západného 50 mg  
Extrakt z plodov Camu Camu 120 mg
z toho vitamín C 60 mg 100%
Beta 1,3/1,6 Glukán z kvasníc 72 mg
Extrakt z kvasníc s nukleotidmi AMP, CMP, GMP, UMP 33 mg
Extrakt z Citrónovníka pravého 10 mg
z toho bioflavonoidy 5 mg
Niacín 4 mg 50%
Kyselina pantoténová 3 mg 75%
Zinok 2,5 mg 62%
Vitamín B1 600 µg 100%
Vitamín B2 600 µg 86%
Vitamín B6 600 µg 100%
Kyselina listová 100 µg 67%
Selén 15 µg 75%

*RVH% – Referenčné výživové hodnoty

Disclaimer: Podľa súčasnej legislatívy EU nesmieme uvádzať podrobnejšie informácie, ktoré by vo Vás mohli vzbudiť dojem zdravotného alebo liečebného účinku doplnkov na stránke, kde sa doplnky predávajú. I keď sa tieto prípravky užívali tisíce rokov pred prijatím nariadenia č. 1924/2006 a pomohli veľkému počtu ľudí. Nesmieme už uvádzať ani vedeckými výskumami renomovaných inštitúcií preukázané účinky doplnkov, pokiaľ sa nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný liek (liečivo). Vieme však, že ste na tom „lepšie“ ako toto nariadenie a že si viete nájsť doplňujúce informácie aj na iných, verejne prístupných zdrojoch.

Další informace

Hmotnost 0.3 kg
Doporučená denní dávka dítěte

1 zarovnaná odměrka (3,27 g) 1x denně do 100 ml vody.

Složky

Vláknina z Akácie senegálskej (Acacia Senegal), vláknina z klastrovej fazule, extrakt z plodov Camu Camu (Myrciarya dubia), prírodná aróma: jahoda, Beta 1,3/1,6 Glukán z kvasníc (Saccharomyces cerevisiae), regulátor kyslosti: kyselina jablčná, farbivo: červená repa, vlíknina zo Smrekovca západného (Larix occidentalis), extrakt z kvasníc s nukleotidmi AMP, CMP, GMP, UMP, sladidlo: glykozidy steviolu, kyselina pantoténová (D-pantotenát vápenatý), extrakt z plodov Citrónovníka pravého s bioflavonoidmi (Citrus limon), zinok (diglycinát zinočnatý), niacín (nikotínamid), selén (L-selenometionín), vitamín B1 (tiamínmononitrát), vitamín B2 (riboflavín), vitamín B6 (pyridoxínhydrochlorid), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutámová). Pôvod základnej zložky: EÚ.

Upozornění

Balení uchovávejte uzavřené, mimo dosah malých dětí. Přípravek je určen pro vnitřní použití. Přípravek není vhodná pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada rozmanité stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Výrobce

ORIN Group, s.r.o., Na Štepnici 1379/1, 960 01 Zvolen

6 recenzí SOPELKOMAN komplexní dávka vitamínů pro děti

  1. darinabudarova (ověřený vlastník)

    Sopelkomana užíváme téměř půl roku. Musím říct že imunita se o dost zlepšila. Když už nám něco je tak nemoc trvá jen týden a ne měsíc. Je to velká změna které vděčím právě tomuto produktu 🤗

  2. tk.mial (ověřený vlastník)

    Maximální spokojenost

  3. pavlikovaklara

    Spokojenost

  4. Zdeňka Jurčíková (ověřený vlastník)

    Malé moc chutná a zdá se že i pomáhá.

  5. romana.horova (ověřený vlastník)

    Oběma dětem moc chutná, bereme už druhý měsíc a děti se drží se zdravím konečně déle než předtím. Jdu objednat další, doporučuji!

  6. nahodilka (ověřený vlastník)

    Malému chutná moc, super obal…. Zatím velká spokojenost 😊👍

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

1